CUMHURİYETİMİZİN 95.YILI KUTLU OLSUN!

Değerli Meslektaşlarımız !!!

Cumhuriyetimizin 95.yılını idrak ettiğimiz bugün Yüce Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir.Emperyalist ABD ve işbirlikçileri Doğu Akdeniz,Ege ve Suriye’nin kuzeyi üzerinden bağımsızlığımızı ve birliğimizi silahla tehdit etmektedir. Ekonomik durumumuz bugüne kadar izlenen sıcak paraya dayalı politikalar nedeniyle çok ciddi biçimde kötüye gitmektedir.Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ABD’ye karşı başta Suriye olmak üzere bölge ülkeleri ile ittifak kurmaktan ve borçlanma ekonomisi yerine üretim ekonomisini inşa etmekten geçmektedir.Bunları gerçekleştirmek için en önemli koşul ise İçeride Türk Milleti’nin birliğini sağlamaktır. Dolayısıyla ANDIMIZ’da yazan ilkelere sıkı sıkıya sahip çıkmak   zorunda olduğumuzu başta siyasi iktidar olmak üzere sorumluluk sahibi hiçbir kuvvet unutmamalıdır.

Buradan ilan ediyoruz; Tek devlet değil TÜRK DEVLETİ; tek millet değil TÜRK MİLLETİ, tek bayrak değil TÜRK BAYRAĞI diyerek Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız.

Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!

TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ ( T M B )

Oktay Yeşilyurt                           Belma Sabuncu

Başkan                                          Sekreter