EMEK İÇİN MÜCADELE AYNI ZAMANDA BÖLÜCÜ VE YOBAZ TERÖR İLE MÜCADELEDİR!

2017 yılı 1 Mayısında emek ve vatan mücadelesi her zamankinden daha kuvvetli olarak birleşmektedir.Emek düşmanı bütün siyaset ve uygulamaların arkasında çok uluslu şirketler yani küresel efendiler bulunuyor. AKP iktidarının gündeminde bulunan emek karşıtı programların en büyük destekçisi emperyalist güçlerdir. Borçlanma ekonomisinin bütün yükünü başta emekçiler olmak üzere geniş halk kesimlerinin üzerine yıkmak diye özetlenebilecek bu program,emek düşmanı olmasının yanı sıra vatanın birliğine de zarar vermektedir.

Türkiye bugün vatan savaşı vermektedir.Türk milleti ve bütün emekçiler bu savaşta Mehmetçikle beraberdir.Vatan savaşının karşısında konumlanan kuvvetler ise ABD’nin stratejik piyonu PKK/PYD bölücü terör örgütü ve FETÖ yobaz terör örgütüdür.Bu bölücü piyonların emekçilerin 1 Mayıs kutlamalarına sızma girişimlerine izin verilmemelidir.Bütün emek örgütlerini bu konuda dikkatli olmaya ve vatan düşmanları ile birlikte hareket etmemeye çağırıyoruz.

Emek için mücadele,aynı zamanda bölücü ve yobaz terör ile mücadeledir. Bütün emekçilerimiz Türk bayrağı altında birleşerek üreten ve birleşen Türkiye için mücadele etmelidir.

1 Mayıs Kutlu Olsun! Meslektaşlarımızı Gebze Trafo Meydanında  yapılan kutlamaya bekliyoruz.

( T M B )

Oktay Yeşilyurt                            Belma Sabuncu