8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

TÜRK KADINI VE 8 MART!

Cumhuriyete vatanına milletine sahip çıkan  bölücülüğe ve ayrımcılığa karşı duran güçlü Türk kadınının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlu olsun.

Emperyalizmin  dayattığı ve beslediği kadını toplumdan ve ekonomiden  uzak tutmaya çalışan bağnaz anlayışlar;

Feminizm LGBT gibi kadını kendi cinsiyetine yabancılaştıran erkeklerle birlikte omuz omuza mücadeleden koparan anlayışlar;

PKK gibi terör örgütlerini destekleyen Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü tehdit ederek kadını vatansız bırakan anlayışlar BAŞARILI OLAMAYACAKLARDIR.

Türk kadını güçlü ve onurludur. Ekonomiden siyasete kültürden sanata her yerde vardır ve olacaktır. Tıpkı Mali Müşavir kadın meslektaşlarımız gibi.

Başta Kadın meslektaşlarımız olmak üzere başarılı, üreten, emek veren, nesilleri yaratan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlu olsun.

T M B- TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ

Oktay Yeşilyurt                                    Belma Sabuncu