İSVEÇ NATO'YA GİRMESİN!!

Değerli  Meslektaşlar,

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinde  İsveç'in  NATO'ya kabulu görüşülecek. NATO Türkiye'nin dostu değildir ve İsveç'in  NATO’ya kabulü ülkemizin Rusya ile dostluğuna ve işbirliğine zarar  verecektir. İsveç'in NATO'ya kabulü hem ülkemiz için hem de mazlum milletler için ciddi bir güvenlik sorunudur .

NATO ABD nin güttüğü emperyalist bir örgütlenmedir.

İsveç'in NATO üyeliğine Hayır diyoruz ve Gazi Meclisimizin Değerli milletvekillerine HAYIR oyu kullanmaları için çağrıda bulunuyoruz.

Başta TÜRMOB olmak üzere tüm odalarımızı  yönetenleri de İsveç'in NATO üyeliğine engel olmak için bütün demokratik yöntemleri kullanarak basın duyurusu yapmalarını milletvekilleri ile siyasi parti yöneticileri ile görüşmeler yapmalarını acilen talep ediyoruz.  22.01.2024

TMB-TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ

YÜRÜTME KURULU