104.YILDA AYNI AZİM VE KARARDAYIZ!

Değerli Meslektaşlar

Büyük yürüyüşümüzün 104.yılını kutluyoruz.Ülkemizin tam bağımsızlığını kazanma azim ve kararlılığı ile kuruluş ve kurtuluş mücadelemizi başlatan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz.O gün olduğu gibi bugünde ülkemiz zorlu koşullardadır.zorlu koşulları 19 Mayıs’ın teslimiyeti reddeden kararlılığı ile aşacağız.Dün İngiliz emperyalizmini nasıl yendiysek bugünde Amerikan emperyalizmini ve yerli işbirlikçilerini yeneceğiz.

Bugün 19 Mayıs’ın devrimci anlayışına sahip çıkmak ABD emperyalizminin ülkemiz aleyhindeki planlarını bozmak için en ön cephede mücadele vermektir.

Türk Milletinin vatanına sahip çıkacağına olan güvenimizle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramınızı kutluyoruz.

TMB-TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ

YÜRÜTME KURULU