15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ

Bundan 4 yıl önce Amerikan Emperyalizminin FETÖ terör örgütü marifetiyle kalkıştığı hain darbe girişimi Türk Ordusu, Türk Polisi ve Türk Milletinin büyük mücadelesi sonucu bastırıldı. Ülkemizi doğrudan kontrol altına alarak bağımsızlığımızı akamete uğratmak isteyen Atlantik güçleri 15 Temmuzda ağır bir yenilgi aldılar. Bu olaydan çıkarılması gereken en büyük ders sözde stratejik müttefikimiz olan ABD’nin tarihin hiçbir döneminde dostumuz olmadığının ve olamayacağının bir kere daha görülmesidir.

FETÖ ve PKK terör örgütleri doğrudan ABD’den emir almaktadır. Bu hainler şunu bilsinler ki 4 yıl önce amaçlarına ulaşamadıkları gibi bundan sonra da hüsrana uğrayacaklardır. Hiç bir güç ülkemizi bölemeyecek ve milli birliğimizi bozmayacaktır. Bunun en büyük teminatı Atatürk’ün anti-emperyalist anlayışında birleşen Türk Milletidir.14/07/2020

TÜRKİYE MALİ M ÜŞAVİRLER BİRLİĞİ(T M B)

Oktay Yeşilyurt    Belma Sabuncu

Başkan                  Sekreter