YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR!

Türkiye  2019 yılına Vatan Savaşında kazandığı büyük siyasi ve askeri başarılarla giriyor.Ülkemizin birliği ve bölünmez bütünlüğünü korumaktaki kararlılık  2019 yılında artarak devam edecektir.Yaşadığımız ekonomik kriz koşulları devam etmekle birlikte önümüzdeki yıl Türkiye için çözüm yılı olacaktır.Kaçınılmaz olarak Üretim ekonomisine geçilecektir.Artık borçlanma ekonomisinin sonuna gelinmiştir.Karma ekonomik modele geçmek Türkiye için bir mecburiyettir.Hiç bir kuvvet bu mecburiyetin dışına çıkamaz!

Ülkemizin geleceğinden umutluyuz.Karamsar değiliz.Atlantik kuvvetleri yenildi.Yeni bir dünya kuruluyor.Türkiye o dünyanın onurlu bir üyesi olacaktır.

Mali müşavirlik mesleği ve meslektaşlarımızın  içinde bulunduğu durumu değerlendirdiğimizde de  aynı umudu taşıyoruz! TÜRMOB  ve büyük odalarımızı yönetenler artık kurumlarımızı yönetemez hale gelmiştir.Rantçı yönetim zihniyetinin ne mesleğimize ne de meslektaşlarımıza hiçbir kazanım sağlama şansları kalmamıştır.Çaresizliklerinin farkında oldukları için meslektaşla kavga eder hale gelmişlerdir.Hakaretçi olmuşlardır.

Meslek mensupları 2019 oda seçimlerinde eskimiş yönetim zihniyetine son verme iradesini gösterecek; UMUTSUZLUK SONA ERECEK VE UMUTLAR YENİDEN YEŞERECEKTİR.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ(T M B)

Oktay Yeşilyurt                                  Belma Sabuncu

Başkan                                                 Sekreter