GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ!!!

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

ANKARA

Sayın  Başkan ve Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri;

Bilindiği üzere meslek kuruluşlarının unvanlarından TÜRK ve TÜRKİYE kelimelerinin çıkarılmasına yönelik bir çalışma yapılmaktadır.Bu çalışmayı yürüten siyasi iktidar aynı zamanda meslek örgütlerine zorunlu üyeliğe son vermek ve birden çok üst birlik kurulmasını da sağlamak istemektedir.

Yukarıda belirtilen hususların gerçekleşmesi halinde TÜRMOB ve bağlı odalarımızın karşısına çıkacak vehameti sizlere anlatmanın gerekli olmadığını değerlendiriyoruz.

Gerçekleştirilmek istenen bu vahim gidişat karşısında şu ana kadar sessiz kalmanızı  büyük bir üzüntü ile izliyoruz.

Tarihi bir sorumluluk altındasınız. Kaos’a yol açacak söz konusu girişime bütün gücünüzle karşı çıkmanız gerektiğini hatırlatıyor ve sizleri göreve davet ediyoruz.

TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ(T M B)

Oktay Yeşilyurt                                  Belma Sabuncu

Başkan                                                 Sekreter