CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

TÜRKİYE DİZ ÇÖKMEYECEKTİR !!!

Bugün yine 94 yıl önce olduğu gibi ateşten günlerden geçiyoruz.

Yanı başımızda ülke bütünlüğümüzü tehdit eden kukla bir devlet kurdurulmaya çalışılıyor. Ekonomimize manipülatif müdahalelerde bulunuyor. İç cepheyi zayıflatmak için özellikle alevi yurttaşlarımız üzerinden mezhep kışkırtıcılığı yapılıyor. Bölücü terör örgütü PKK ve yobaz terör örgütleri FETÖ ve IŞİD  üzerinden kargaşa çıkarma tehditleri savruluyor.

Türkiye’nin Avrasya cephesinde yer almasını engellemek,Batı Asya Ülkeleri ile gelişen işbirliğini önlemek için her türlü fitne girişimlerinde bulunuluyor.Bütün bu tertiplerin arkasındaki kuvvetin merkezinde ABD ve AB emperyalizminin bulunduğunu Milletimizin ezici çoğunluğu net bir şekilde görüyor.

Türk Milleti adına görev yapan askerimiz ve polisimiz emperyalistlere ve onların kuklası  bölücü ve yobaz terörüne karşı vatan savaşı veriyor ve büyük başarılar kazanıyor.Bu başarıların sürdürülmesinin  en önemli şartı iç cepheyi bölmemektir. Türk Milleti Atatürk’te ve onun kurduğu Cumhuriyet değerlerinde birleşmiştir.

İçinde yaşadığımız ateşten günlerde;eğitimden Atatürk’ü çıkararak,laik,bilimsel ve milli eğitimden uzaklaşarak,müftülere nikah kıyma yetkisi vererek cumhuriyet değerleri ile uyuşmayan uygulamalara gitmek iç cepheyi bölmektedir ve son derece yanlıştır.Bu tür uygulamalardan derhal vazgeçilmelidir.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın; Vatan bütünlüğümüze ve Cumhuriyetimize kastedenler hüsrana uğrayacaktır.Türkiye iç ve dış düşmanlar karşısında asla diz çökmeyecektir.

Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlu olsun.

( T M B )

Yürütme Kurulu Adına