VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN!!!!!

Önce İstanbul’da ardından Kayseri’de  bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen terör saldırılarında Polis ve askerlerimiz şehit edildi, yüzlerce yurttaşımız yaralandı. Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türk Milletinin Başı Sağolsun.

19/ Aralık 2016 tarihinde düzenlenen saldırıda ise Rusya’nın Ankara Büyükelçisi şehit edildi. Türk-Rus dostluğuna kurşun attılar. Büyükelçi’nin yakınlarına ve Rusya halkına başsağlığı diliyoruz.

Duruma göre değişmekle birlikte bu eylemlerin uygulayıcıları bölücü ve gerici PKK/PYD,FETÖ ve IŞİD terör örgütleridir.Hepsine kumanda eden ve yönlendiren ABD emperyalizmidir.ABD bu tür eylemlerle ;

1-Türkiye’yi yönetilmez bir ülke haline getirmeyi ve girdiği bölgesel ittifak rotasından geri çevirmeyi,

2- Ülkemizde bir kaos ortamının mevcut  olduğu algısını yaratarak  Milletimizi birbirine düşürüp bir iç savaş çıkartmayı  hedeflemektedir.

Amaç; Türkiye’yi Fırat Kalkanı  harekatından vazgeçirmek ve Rusya ile ittifakı önlemektir.

ABD kullandığı piyonlar vasıtasıyla Türkiye’ye diz çöktürerek  Türkiye’yi ve Suriye’yi bölme planlarını gerçekleştirmek istemektedir.

Bütün bunlar ortada iken  Mali Müşavirlik mesleğinin üst örgütü TÜRMOB ve en büyük oda olma iddiasındaki İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adeta “yasak savma” kabilinden  yuvarlak terörü kınama açıklamaları yapmaktadır.

TÜRMOB “Terör nereden gelirse gelsin insanlık suçudur” derken İSMMMO yöneticileri daha vahim bir tavırla “huzuru ve barışı sağlayacak ortak dilin oluşturulmasını” talep etmektedir.Her iki kurumumuzu yönetenler terörün amacından,bu terör örgütlerinin adından ve bunları piyon olarak kullanan ABD emperyalizminden hiç bahsetmemektedirler.

Kurumlarımızı yönetenler bu tavırlarından derhal vazgeçmelidir.  Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü açıkça savunmalı ve Türkiye-ABD savaşında Türkiye’nin yanında olduklarını hiçbir tereddüde mahal bırakmadan göstermelidirler.

Ne ABD emperyalizmi ne de onun piyonu bölücü ve yobaz terör örgütleri Türkiye’ye diz çöktüremeyecektir. Ülkemizin her onurlu yurttaşı gibi mali müşavirlik mesleğini icra eden meslek mensupları olarak bu savaşta Ülkemizi sonuna kadar savunacağız.

VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.21/12/2016

Saygılarımızla,

TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ(T M B)

Oktay Yeşilyurt                            Belma Sabuncu