Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

Değerli Meslektaşlarımız,

23 Nisan 1920 de Milli Meclisimiz açılmış ve Cumhuriyetimiz fiilen kurulmuştur.23 Nisan Türk Milletinin emperyalist Batı’ya karşı Kuruluş ve Kurtuluş mücadelesinin doruk noktasıdır.

Yüce Atamıza söz veriyoruz;Türk Milleti olarak emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine karşı vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve milli birliğimizi koruyacağız.Cumhuriyetimize sahip çıkacağız ve Cumhuriyet devrimlerini tamamlayacağız.Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine bağlı kalarak mesleğimize sahip çıkacağız ve mesleğimizi milli menfaatlerimiz doğrultusunda uygulayacağız.30 yıldan beri mesleki kurumlarımızı yöneten zihniyetin vurdumduymazlığına, rantçılığa son vereceğiz. Onurlu bir mesleğin başı dik mensupları olacağız.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

T M B

Oktay  Yeşilyurt                  Belma Sabuncu